Uudised

KODA Ehitus uue tegevjuhina alustas tööd Üllar Aun

Ehitusettevõtte KODA Ehitus uue juhina tööd alustanud Üllar Aun omab pikaaegset valdkonna kogemust seadmete tootmisest ja müügist hoone eriosade ehitamiseni, teatab ettevõte. Sealhulgas on ta juhtinud suurprojekte Soomes ja Norras. Enne KODA Ehitusega liitumist töötas Aun palkmajasid tootva ettevõtte Finnlog äriarendusjuhina.

Loe pikemalt EHITUSUUDISTEST

Foto: Marina Suvoroff

Juulist muutub hoone tehnosüsteemide hooldusteenuse osutaja

Seoses Forus Grupp OÜ grupisisese äritegevuse ümberkorraldamisega liigub kogu kütte-, ventilatsiooni- ja jahutussüsteemide hooldustegevus KODA Ehitus OÜ´ga samasse gruppi kuuluva ettevõtte koosseisu.

Alates 1. juulist 2022 on teenuse osutajaks FORUS HALDUS OÜ. Kõik sõlmitud hoolduslepingud jäävad praegusel kujul kehtima. Ka jäävad samaks lepingutes määratud kontaktisikud.

Foto: Andras Kalla

Äripäev: “Ehitusfirma juht: hulk hullemaid aegu on üle elatud”

Ehitusettevõtte Koda Ehitus omanik ja juht Mait Mäe rääkis Äriplaani konverentsil, et nende suurus ehk väiksus on nende tugevus kriisis – saab kiirelt ja paindlikult reageerida muutustele ja suur tööde mahu kukkumine, mida osa ehitusfirmasid koges, ei löönud neid nii valusalt.

Eelmisel aastal kasvas ettevõtte käive kümnendiku võrra, 3,3 miljoni euroni. Intervjuus räägib Mait Mäe, miks ta tulevikku ehituses optimistlikult näeb ning kriisiga hirmutamine teda kurvastab, aga ka ehitussektori väljavaadetest lähiaastail.

Loe pikemalt Äripäeva veebist.